Procesul de decarbonizare este relativ nou in tara noastra si poate naste unele curiozitati. Incercam sa iti raspundem la cele mai frecvente intrebari aparute.

Cum functioneaza decarbonizarea?

Intregul proces de decarbonizare este unul simplu.

In admisia de aer a motorului se introduce un furtun prin care circule un amestec de hidrogen si oxigen cu un un grad foarte crescut de puritate.

Aparatura de ultima generatie a firmei noastre, garanteaza cele mai bune rezultate prin tehnologia noua a acestuia.

Adaugarea de hidrogen face ca arderea combustibilului sa fie una mai completa, rezultand dizlocarea depunerilor de carbon din motor, acestea fiind eliminate prin sistemul de evacuare al masinii.

Poate afecta motorul?

Nu, procedura nu poate afecta functionarea motorului. Procesul de decarbonizare este noninvaziv asupra motorului si astfel, nu pot aparea defectiuni in urma procedurii.

Trebuie sa fac ceva dupa decarbonizare?

Recomandam ca dupa procesul de decarbonizare sa adoptati un stil de condus mai agresiv pentru primii 50-100km pentru a asigura eliminarea depunerilor de carbon.

De cate ori trebuie facuta decarbonizarea?

Recomandam ca o data la un an sa efectuati procedura.

Decarbonizarea imi va repara motorul?

Procedura de decarbonizare a motorului este una de intretinere nu una de REPARATIE. In cazul existentei unor probleme mecanice evidente, acest procedeu nu va ajuta la remedierea acestora.

Ce tipuri de motoare pot fi decarbonizate?

Da, toate tipurile de motor pot fi decarbonizate (inclusiv motoarele alimentate cu GPL).

O exceptie o reprezinta motoarele Hybrid (detinand un sistem similar) sau cele electrice.

Pot decarboniza o autoutilitara/camion?

Cu siguranta! Atata timp cat motorul nu este hybrid sau electric, orice masina poate beneficia de procedura de decarbonizare.