Cand este utila decarbonizarea?

By December 21, 2017Blog

Multe persoane ne intreaba cand este utila decarbonizarea. Haideti sa aflam impreuna.

Depunerile de carbon aparute in timp prin arderea combustibilului isi fac simtita prezenta prin scaderea randamentului motorului, reducerea performantelor, cresterea emisiilor si cresterea consumului de carburant.

Atunci cand simti o pierdere de putere, un consum crescut sau aparitia fumului la rulaj, una din optiunile tale este curatarea motorului. Aceasta curatare nu este insa o reparatie mecanica ci o tehnica de intretinere a acestuia. Daca exista probleme tehnice grave, curatarea nu le va repara.

Curatarea motorului prin tehnica noastra, folosind un amestec de hidrogen/oxigen, depunerile acumulate vor fi inlaturate iar motorul isi va recapata flexibilitatea de alta data.

Motoarele ce beneficiaza de curatare, vor avea un plus de putere si performanta, o scadere a emisiilor poluante si a consumului de carburant.

Curatarea motorului poate sa dureze intre 40 si 60 de minute in functie de motor. Rezultatele acesteia vor fi vizibile si durabile mult timp insa.

Procesul de curatare nu implica demontarea motorului sau a unor elemente majore ale acestuia. Intreg procesul se realizeaza prin introducerea amestecului in admisia de aer in timp ce acesta functioneaza.

Vezi Beneficiile